Met één klik de wereld rond

Geplaatst op 03 september 2018

En dan belt opeens de krant dat ze je werk ook wel interessant vinden. Zo interessant dat ze er zelfs voor langs zijn geweest voor een interview. Bekijk het artikel (incl. video) online in het AD of in de Tubantia.

Mijn eerste keer

Geplaatst op 16 juni 2017

Vrijdag 5 augustus 2016. De dag dat ik voor de eerste keer een Virtual Reality bril op had en was binnen enkele seconden verkocht. Ik moest even mijn ogen laten wennen, maar toen kwam het. Het was inmiddels laat in de nacht en ik vloog tussen de sterren. Voor het eerst op onderzoek uit in Virtual reality land.

Toen kwam het, totale onderdompeling in dit compleet nieuwe medium. "Immersive" in het Engels en eerlijk gezegd een betere term dan het Nederlandse...

Aandacht uit het Oosten

Geplaatst op 19 maart 2018

Het leven zit soms vol onverwachte verrassingen. Dit was er zo een. Let me elaborate...

Ik zit sinds de komt van mijn Insta360ONE camera in december ook regelmatig op hun Insta360 Community. Een soort van 360 Community waar je 360 photo’s en video’s in een veelvoud aan mogelijkheden kan delen, liken en reageren op elkaar werk.

Het is eigenlijk zelfs de eerste die ik tegen ben gekomen die dit goed heeft gedaan. Dat is, Community mixen met 360º content. En ik...

Logo Styleshift360.nl

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2019 Styleshift 360º - Experience Virtual Reality. Alle rechten voorbehouden.