Skip to main content

360º Video

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen en je merk te laten opvallen tussen de menigte? Dan is het tijd om te investeren in een 360º video! Met deze innovatieve en spannende technologie kun je je doelgroep meenemen op een meeslepende en interactieve reis door je bedrijf, producten of diensten.

Door een 360º video te maken, kun je je klanten een diepgaande ervaring bieden die hen betrekt bij je merk op een manier die traditionele video's niet kunnen. Ze kunnen de video bekijken vanuit elke hoek en zichzelf onderdompelen in de wereld die je creëert. Dit zal niet alleen je merknaam bekender maken, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep. 

Ready & Rolling

Bekijk onderstaande 360º YouTube video's die al lekker hun 360º ding aan het doen zijn. Go ahead, give it a spin!

Optimaal je 360º video verspreiden? YouTube!

Vroeger was 360º video kijken en verspreiden lastig. Sinds YouTube 360º video ondersteund niet meer. Van VR bril, tot smartphone. YouTube regelt het voor je.

Wat gaan we doen?


1.

Before we start

Even pas op de plaats. Waar zit de meerwaarde van 360º content voor jouw bedrijf? Wil je alleen je zichtbaarheid op Google vergroten of misschien ook wat extra positieve 360º engagement op SocialMedia of je website?

Samen gaan we kijken waar 360º content maximale meerwaarde heeft voor jouw bedrijf.


2.

Let's shoot

Als de shoot voor een bedrijf is spreekt het een beetje voor zich dat het fijn is als de lokatie een beetje schoon en opgeruimd is. Een gemiddelde shoot hierbij duurt ongeveer een uur. Langer voor uitgebreidere opdrachten.

Voor festivals en evenementen ligt dit natuurlijk anders. Helemaal naar je wensen zullen we bespreken welke momenten wij opnames gaan maken en wanneer we aanwezig zijn.


3.

Post-production

Hier begint voor ons het echte werk. Foto's worden uitgezocht, gestitched tot 360º panorama, tripods worden uit beeld verwijderd en alles wordt professioneel op kleur gebracht. Ten slotte wordt alles klaargemaakt voor het juiste medium (Google, Facebook, Oculus, etc.)

4.

Ready, set,.. GO!

360º ontzorging van A tot Z. Dus: Lay back en relax :). Wij plaatsen de Google 360º Tour voor jou en koppelen deze aan je Google bedrijvenpagina. Hierdoor wordt deze automatisch zichtbaar in je Google zoekresultaten, Google Maps en Google Streetview.

Avatar Wouter Rikkerink
"Wist je dat deze hoogwaardige YouTube 360º video's kan bekijken op smartphones, tablets, laptops, computers en VR brillen als de Google Cardboard of Oculus?"