Skip to main content
1.

360º Video

Niet kijken maar beleven. Dat is het verschil tussen een normale video en een 360º video. Letterlijk een extra dimensie hebben doet wonderen.

Dus heb je iets te laten zien, beleven of een mooi verhaal om te vertellen? Maak dan gebruik van de kracht van die extra dimensie, dompel je bezoeker onder en vertel jouw verhaal krachtig zoals nooit tevoren.

Meer informatie
2.

Google Streetview

Van 'zoeken' naar 'bezoeken'. Je potentiele klanten vinden het vaak moeilijk om de beste winkel, restaurant, café of hotel te kiezen.

Vergroot hun vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding op Google Streetview.

Meer Google Streetview Tours
3.

Virtual Tours

Een 360º Virtuele Tour bestaat uit meerdere 360º foto's i.c.m. 'hotspots' (informatieve elementen) die de basis vormen voor een interactief Virtual Reality avontuur.

Het is de beste manier om je verhaal niet alleen te vertellen, maar bezoekers deze te laten beleven én te laten zien hoe je bedrijf er echt uitziet.

Meer informatie
4.

Facebook

Wil jij opvallen op Facebook op een manier die zorgt voor maximaal positieve engagement bij je fans? Een bericht die blijft hangen bij de kijker? Dan zijn 360º foto's en video's voor Facebook zeker iets voor jou.

Meer Facebook voorbeelden
Littleplanet foto van Wouter op Ameland
Littleplanet foto van de Lambertusbasiliek in Hengelo
Littleplanet foto van het stationsplein in Enschede
Littleplanet foto van de Brandenburgertor in Berlijn
5.

LittlePlanets

Welkom in de wondere wereld van de Little Planets. Waar ruimte relatief en kneedbaar is.

Laat je hersenen masseren door deze 360º panorama's die zijn verwerkt tot een soort spherische bol. Afdrukken voor aan je eigen muur zijn sinds kort verkrijgbaar op www.littleplanetaandemuur.nl

Bezoek de LittlePlanet Webshop