Skip to main content

Het is druk op Facebook. Spring eruit met 360º content

Het is druk op SocialMedia. Je aanwezigheid daar is vaak al meer 'moeten' dan 'mogen'. Dus besteden ondernemers vaak tevergeefs veel tijd en geld om op te vallen. Wij hebben een oplossing. Wil jij opvallen op Facebook op een manier die zorgt voor maximaal positieve reacties bij je fans? Een bericht die blijft hangen bij de kijker? Dan zijn 360º foto's en video's voor Facebook echt iets voor jou.

Wat gaan we doen?


1.

Before we start

We gaan er eens rustig voor zitten. Wat zijn de wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is je budget? Wil je alleen vette 360º content voor Facebook of misschien ook wel je positie in Google verbeteren of misschien wel iets voor je website?

Kortom, stap 1 is samen onderzoeken waar 360º content toegevoegde waarde biedt voor jouw bedrijf of idee.


2.

Let's shoot

Het spreekt natuurlijk voor zich dat het fijn is als de lokatie een beetje schoon en opgeruimd is.

Gemiddeld duurt een 360º foto shoot ongeveer een half uur tot een uur. Shoots voor een video duren over het algemeen langer, maar hoeveel langer ligt helemaal aan het project.


3.

Post-production

Hier begint voor ons het echte werk. Foto's en/of video's worden uitgezocht, gestitched tot 360º panorama, tripods worden uit beeld verwijderd en alles wordt professioneel op kleur gebracht. Ten slotte wordt alles klaargemaakt voor het juiste kanaal en device.

4.

Ready, set,.. GO!

Het beste is het natuurlijk om de 360º content op je eigen Facebook pagina te plaatsen. Wij sturen je dan de bestanden en deze kan je net als reguliere Facebook foto's of video's uploaden. Facebook herkent deze bestanden dan automatisch als 360º content. Plaatsen & klaar!
Avatar Wouter Rikkerink
"Wist je dat deze hoogwaardige 360º Facebook content kan bekijken op smartphones, tablets, laptops, computers en VR brillen als de Google Cardboard of Oculus?"