Scoor meer klanten en omzet met een Google Streetview Tour

Van 'zoeken' naar 'bezoeken'. Je potentiele klanten vinden het vaak moeilijk om de beste winkel, restaurant, café of hotel te kiezen. Vergroot hun vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding op Google Streetview. 360° content voor je Google Search, Maps en Streetview waarin mensen jouw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken.
iPad met Google Streetview Tour op het scherm
Avatar Wouter Rikkerink
"Wij snappen dat een goede online vindbaar op Google veel werk, tijd en (constante) investeringen met zich mee kan brengen. Met een 360º Google content is de investering 1-malig, heb je geen verborgen (periodieke) kosten, je hoeft er niks voor te doen en het zorgt aantoonbaar voor meer bezoek aan je bedrijf."

Ready & Rolling

Hieronder vind je een selectie van enkele van onze Google Streetview Tours die al lekker hun 360º ding aan het doen zijn. Klik hieronder op het menu icoon voor meer Google Streetview Tours

Logo Google Streetview Trusted Photographer

5 jaar

Google Trusted Photographer

5.646.526

x bekeken

Wanneer klanten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 44% van de gevallen een kaartproduct.
Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding hebben twee keer meer kans om interesse te wekken.
Gemiddeld leidt 41% van deze zoekopdrachten voor een plaats tot een bezoek aan de fysieke winkel.

Bel me terug

Wat gaan we doen?


1.

Before we start

We gaan er eens rustig voor zitten. Wat zijn de wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is je budget? Wil je alleen je positie in Google verbeteren of misschien ook wat extra vette 360º content voor Facebook of misschien wel geintergreerd in je website?

Kortom, stap 1 is samen onderzoeken waar 360º content toegevoegde waarde biedt voor jouw bedrijf of idee.


2.

Let's shoot

De shoot voor een Google 360º Tour plannen we eigenlijk altijd in de ochtend. De reden is dat het beter is geen personen in opnameste hebben (#privacy), maar daglicht wel het beste resultaat geeft.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat het fijn is als de lokatie een beetje schoon en opgeruimd is.

Gemiddeld duurt een 360º shoot ongeveer een half uur.


3.

Post-production

Hier begint voor ons het echte werk. Foto's worden uitgezocht, gestitched tot 360º panorama, tripods worden uit beeld verwijderd en alles wordt professioneel op kleur gebracht. Ten slotte wordt alles klaargemaakt voor het juiste kanaal en device.

4.

Ready, set,.. GO!

360º ontzorging van A tot Z. Dus: Lay back en relax :). Wij plaatsen de Google 360º Tour voor jou en koppelen deze aan je Google bedrijvenpagina. Hierdoor wordt deze automatisch zichtbaar in je Google zoekresultaten, Google Maps en Google Streetview.

Avatar Wouter Rikkerink
"Wist je dat deze hoogwaardige 360º Google content verschijnt in je Google Search, Maps & Streetview én dat je dit kan bekijken op smartphones, tablets, laptops, computers en VR brillen als de Google Cardboard of Oculus?"
Copyright © 2022 Styleshift 360º. Alle rechten voorbehouden.
Onderdeel van Styleshift Webdesign