Skip to main content

360º Virtual Tours

Virtual Tours bestaan uit een samenhang van 360º foto's die de basis vormen voor een interactieve Virtual Reality omgeving. Ga op avontuur, kijk om je heen en dompel jezelf onder in deze werelden. Niet kijken, maar beleven. Alsof je er bent.

Virtual Tours werken trouwens niet alleen op je smartphone, tablet en computer, maar ook op VR brillen!

De Wilbertschool

360º Tour, 3D Model & Plattegrond in één app
Avatar Wouter Rikkerink
" Virtual Tours zullen (potentiële) klanten niet alleen een beter zicht geven op je evenement of bedrijf, het geeft hen ook de mogelijkheid om een veel beter idee te krijgen van wat je doet en wat hebt te bieden."

Ready & Rolling

360º Virtual Tours die al lekker hun 360º ding aan het doen zijn. Klik hieronder op het menu icoon voor meer voorbeelden.

Wat gaan we doen?


1.

Before we start

We gaan er eens rustig voor zitten. Wat zijn de wensen en wat zijn de mogelijkheden? Wat is je budget? Wil je alleen een vette Virtual Tour of ook gelijk je positie in Google verbeteren? Of misschien ook wat extra vette 360º content voor Facebook en deze misschien wel geintergreerd in je website?

Kortom, stap 1 is samen onderzoeken waar 360º content toegevoegde waarde biedt voor jouw bedrijf of idee.


2.

Let's shoot

Als de shoot voor een bedrijf is spreekt het een beetje voor zich dat het fijn is als de lokatie een beetje schoon en opgeruimd is. Een gemiddelde shoot hierbij duurt ongeveer een uur. Langer voor uitgebreidere opdrachten.

Voor festivals en evenementen ligt dit natuurlijk anders. Helemaal naar je wensen zullen we bespreken welke momenten wij opnames gaan maken en wanneer we aanwezig zijn.


3.

Post-production

Hier begint voor ons het echte werk. Foto's worden uitgezocht, gestitched tot 360º panorama, tripods worden uit beeld verwijderd en alles wordt professioneel op kleur gebracht. Ten slotte wordt alles klaargemaakt voor het juiste kanaal en device.

4.

Ready, set,.. GO!

360º ontzorging van A tot Z. Dus: Lay back en relax :). De Virtual Tour wordt zo gemaakt, zodat deze met een directe unieke link bereikbaar is of we verzorgen een stukje code die je eenvouig kan plaatsen op je website.

Avatar Wouter Rikkerink
"Wist je dat deze hoogwaardige 360º Virtuele Tours kan bekijken op smartphones, tablets, laptops, computers en VR brillen als de Google Cardboard of Oculus?"