Wat is Google Streetview?

Google Streetview Tour: een hele belevenis!

Je kunt er tegenwoordig haast niet meer omheen: de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ben je online moeilijk te vinden? Grote kans dat je een boel potentiële klanten misloopt. Online aanwezigheid is een belangrijk onderdeel geworden van elke bedrijfsvoering. En dan hebben we het niet alleen over een mooie website met leuke en informatieve teksten. Een virtual tour van Google Streetview geeft jouw bezoekers de gelegenheid om letterlijk een kijkje in jouw zaak te nemen. Dat is niet alleen erg leuk, maar vergroot ook nog eens het vertrouwen bij nieuwe potentiële klanten. Een 360° tour maken helpt jou dan ook om meer bezoekers te trekken.

Wat is een Google 360° tour?

Een virtuele tour is niets anders dan een online rondleiding door jouw zaak. Je vraagt je misschien af: hoe kan ik een virtuele tour maken? Dit doe je door middel van 360° fotografie. Een 360° tour voor bedrijven bestaat uit meerdere 360° foto’s, waardoor je helemaal om je heen kunt kijken. Zo lijkt het net alsof je middenin de ruimte staat! Door middel van een virtual tour van Google Streetview vertel jij je verhaal in beeld en laat je zien hoe jouw bedrijf eruit ziet. Of het nu gaat om een café, een restaurant, een hotel of winkel: een virtuele tour maken zorgt ervoor dat elke bezoeker jouw locatie vanuit huis kan bekijken en ervaren. 

Waarom een virtuele tour maken?

Steeds meer bedrijven besteden extra tijd in hun online zichtbaarheid. Het wordt dan ook druk online! Social media staat vol met advertenties en reclames komen te pas en te onpas op je scherm voorbij. Hierdoor wordt het ook steeds lastiger om op te vallen. Want hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep naar juist jouw bedrijf of evenement komt? Door de vele opties vinden veel mensen het lastig om een keuze te maken. Naar welk restaurant gaan we? In welk café ga je een kopje koffie drinken? En wat is het beste hotel voor de komende vakantiebestemming? Om goed voorbereid op pad te gaan, bekijken mensen van te voren de locaties die zij eventueel willen bezoeken. Ben je online niet goed zichtbaar? Dan valt de keuze op jouw zaak al snel af. Maar dankzij een Google 360° tour geef jij mensen de gelegenheid om vooraf jouw locatie te bekijken. Hiermee vergroot je het vertrouwen, omdat je laat zien wat jouw bedrijf echt te bieden heeft. 

Wat zijn de virtual tour kosten?

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd en daardoor ben je misschien minder bezig met online marketing. Toch is hier veel winst te behalen! Met een Google 360° tour is de investering eenmalig en je hebt geen gedoe met verborgen virtual tour kosten. Je betaalt één keer de virtual tour prijs en je kunt hier jarenlang van profiteren. Wil jij een eenmalige virtuele tour laten maken? Boek dan vandaag nog jouw shoot voor een 3D tour maken!