RTL4: Vijf uur Live/Koffietijd

Als een medewerker van RTL4 je belt met de vraag of ze een item over jou en je LittlePlanets mogen maken, kan je natuurlijk geen nee zeggen. Helemaal niet als ik mijzelf zie als VR ambassadeur.

Enkele weken later was het dan zover en had ik een echte filmploeg voor mijn deur staan. We hebben in 3 uur 2 locaties aangedaan voor 2 items die ze hebben gemaakt. 1 voor Koffietijd en 1 voor 5 uur Live. Benieuwd naar het resultaat?

Aandacht uit het Oosten

Het leven zit soms vol onverwachte verrassingen. Dit was er zo een. Let me elaborate...

Ik zit sinds de komt van mijn Insta360ONE camera in december ook regelmatig op hun Insta360 Community. Een soort van 360 Community waar je 360 photo’s en video’s in een veelvoud aan mogelijkheden kan delen, liken en reageren op elkaar werk.

Het is eigenlijk zelfs de eerste die ik tegen ben gekomen die dit goed heeft gedaan. Dat is, Community mixen met 360º content. En ik...

Met één klik de wereld rond

En dan belt opeens de krant dat ze je werk ook wel interessant vinden. Zo interessant dat ze er zelfs voor langs zijn geweest voor een interview. Bekijk het artikel (incl. video) online in het AD of in de Tubantia.
Logo Styleshift360.nl

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2020 Styleshift 360º - Experience Virtual Reality. Alle rechten voorbehouden.