Wouter Rikkerink
About me

Wouter Rikkerink

Pioneering in 360º / VR / MSc / Entrepreneur / Parttime nerd / Webdesign / UI

Follow me

2016 / heden

Styleshift 360º

2016 was het jaar van mijn VR ontmaagding en eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht. Een simpele Google Cardboard experience was genoeg.

Eigenlijk was het heel simpel. Ik zette de bril op, gaf mijn ogen 5 seconden om te wennen en ik vloog gelijk tussen de planeten. What the....! Ik kon met mijn mobiel i.c.m. een bril van €5 zo'n geweldig nieuwe ervaring beleven. Ik keek door een luikje naar een nieuwe werkelijkheid en realiseerde me direct de bijna onbegrensde mogelijkheden. Dit was mijn pad. De keuze werd voor mij gemaakt.

Sindsdien ben ik me als een bezetene gaan verdiepen in alles wat met deze wereld te maken heeft. 3D Game engines, 360 graden fotografie, stitching software, hardware, the whole lot. Puur uit passie voor deze technologie en de mogelijkheden. Om mensen te laten ervaren hoe geweldig dit nieuwe hoofdstuk gaat zijn en eigenlijk natuurlijk allang is. En last but not least, omdat ik eindelijk een waardig opvolger heb gevonden voor het product dat ik al 10 jaar maak,.... websites.


2006 / heden

Styleshift Webdesign

Al ruim 10 jaar run ik mijn eigen bedrijf in o.a. het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites, webshops & e-marketing campagnes voor bedrijven groot en klein.

In deze 10 jaar heb ik al redelijk wat ontwikkelingen de revue zien passeren heb deze een mooie plek binnen mijn bedrijf gegeven. De opkomst van SocialMedia, de opkomst van mobiel (en dus mobiele en later responsive websites) en nu natuurlijk de komst van VR. Dit is eigenlijk ook een van de dingen die voor mij mijn werk het leukst maken. Die constante stroom van nieuwe mogelijkheden die zich aandoen. Blijven voorlopen. Altijd gretig op zoek naar meer kennis in combinatie met een (nog net) gezonde dosis enthousiasme en creativiteit. C'est moi.

I Instagram

Maar wat zie ik nu? Wat je hieronder ziet is "Tiny Planet Photography". Dit is een vrij nieuwe techniek om 360º foto's te bewerken en door mij persoonlijk zeer geliefd door de zeer flexibel mogelijkheden om met 'ruimte' om te gaan. Uniek in zijn soort en zeer geschikt om origineel voor de dag te komen op bijvoorbeeld SocialMedia. Like what you see?
Kom je 360º project bespreken.

Logo Styleshift360.nl

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2020 Styleshift 360º - Experience Virtual Reality. Alle rechten voorbehouden.