Aandacht uit het Oosten

Aandacht uit het Oosten

Het leven zit soms vol onverwachte verrassingen. Dit was er zo een. Let me elaborate...

Ik zit sinds de komt van mijn Insta360ONE camera in december ook regelmatig op hun Insta360 Community. Een soort van 360 Community waar je 360 photo’s en video’s in een veelvoud aan mogelijkheden kan delen, liken en reageren op elkaar werk.

Het is eigenlijk zelfs de eerste die ik tegen ben gekomen die dit goed heeft gedaan. Dat is, Community mixen met 360º content. En ik er heb er best wat uitgeprobeerd het afgelopen jaar.

Tot mijn grote verbazing namen de mensen van Insta360 contact met mij op met de mededeling dat ik inmiddels hun grootste en meest populaire ‘contributor’ ben op de inmiddels 6 maand oude community. En niet alleen dat, kennelijk ben ik de eerste die door de 10.000 likes is geschoten. Wat een vreemdsoortig eergevoel daalde tot mij. Maar waar ik echt stil van werd was het feit dat ze me graag wilden interviewen over de 360º foto’s die ik het meeste post daar,... de tinyplanet.

Ik moet zeggen, het was een hele eer geïnterviewd te worden vanuit China. Insta360 is inmiddels geen kleine jongen meer en laatst heeft hun ONE camera het zelfs geschopt tot in de Apple webshop.

Maar goed, ik zal deze tekst niet langer maken dan nodig, want liever nodig ik je liever uit je kostbare tijd te spenderen aan te lezen van het interview.

Logo Styleshift360.nl

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright © 2020 Styleshift 360º - Experience Virtual Reality. Alle rechten voorbehouden.